Blogia
el blog d las best friends

Tengami hack online legit aktualizované [android]

Tengami hack tool

 

 

 

tvorca Nyamyam

Kritika Celkovo je Tengami dobrá hra. Estetika je pekná a hudba je atmosférická. Niektoré zlé veci sú:

Recenzia Tengami je atmosférická adventúra v japonskej pop-up knihe. Preložte a posuňte krásne vytvorený papierový svet na vyriešenie hádaniek a objavte tajomstvá

Recenzie dobré 1k

Teng. Tengami Full Game Návod / Kompletný návod. V Tengami si môžete prezrieť krásne vytvorený pop-up knižný svet, s umeleckým štýlom inšpirovaným tradičným japonským umením a remeslami. Tengami je atmosférická adventúra plná zázrakov a tajomstiev, ktorá sa nachádza v Japonsku starovekých temných rozprávok, Tengami je atmosférická adventúra, ktorá sa nachádza v japonskej pop-up knihe. Preložte a posuňte krásne vytvorený papierový svet na vyriešenie hádaniek a objavte tajomstvá. Tengami Full Game Návod / Kompletný návod Prihlásiť sa tu Twitch kanál tu.

 

Tengami je atmosférická adventúra v japonskej pop-up knihe. Preložte a posuňte krásne vytvorený papierový svet na vyriešenie hádaniek a objavte tajomstvá. K dispozícii pre iOS, PC, Mac, WiiU a Android, Tengami. Tengami na Steam. Tlač - Tengami. Tengami je dobrodružné video bolo vydané v roku 2014 na iPhone a iPad, 13. novembra 2014 pre Wii U a 15. januára 2015 pre Microsoft Windows, rovnako ako Mac OS X ... Hra je dobrodružná hra, ktorá sa odohráva v starovekých štýl vyzerá podobne ako tradičná japonská maľba, s 3D pop-up book look. Hra obsahuje puzzle-riešenie, V Tengami budete skúmať krásne papiera crafted pop-up sveta, s umeleckým štýlom inšpirovaný tradičné japonské umenie a remeslá. Tengami je dobrodružná hra plná zázrakov a tajomstiev.

Oficiálna web stránka. Fashion Story ™ Teng. https://hozenshiyo.shopinfo.jp/posts/6425770

Nyamyam. Oficiálne Tengami Gameplay Trailer

 

https://ameblo.jp/kumarukaka/entry-12480196267.html

 

0 comentarios